vrijdag 5 oktober 2012

Uit de werkweek van......

Soms is het leuk om eens te vertellen waar we allemaal mee bezig zijn! Niet alleen leuk maar ook goed, wij doen immers meer dan evenementen en begeven ons steeds meer op de markt voor relatiemarketing & support.

Wat gebeurt er dan zoal?

Voor Symantec werken wij nauw samen met de marketing afdeling in Engeland. Onlangs hebben wij een Round Table Sessie geleid. Klanten van Symantec konden vertellen over de service, producten en needs. Hier komt hele waardevolle informatie voor onze klant uit, voor ons enig om te doen!

Daarnaast gaan we in november een nieuw Back-up product voor hen lanceren. Met 3 teams de resellers langs! Wij verzorgen de route, de planning en de auto's!

Voor Mentor hebben wij een sportief evenement georganiseerd met een inhoudelijke kant. Medewerkers zijn zeer betrokken en hebben dit ook laten zien! Er is zelfs een prachtig schilderij met elkaar gemaakt!

Van de week een leuke afspraak gehad met DHL. Hier hebben wij een concept voor uitgewerkt en hebben gepraat over toekomstige ondersteuning. Ken DHL erg goed, het was een soort thuiskomen!

PR activiteiten verzorgen wij voor Winkelcentrum de Rozenhof in Zaandam. Dit varieert van een nieuwsbrief, Social Media bijhouden, een Hoge Hakken Race organiseren en eind van de maand ondersteunen bij de Moonlight Shopping avond.

Al jaren ondersteunen wij Achmea bij hun eindejaarsactiviteiten voor een aantal van hun relaties. Vandaag gaat de uitnodiging weg en hebben wij de website in beheer voor de klantregistratie.

En.......we zijn druk bezig geweest met de lancering van ons nieuwe product. De 1e aankondiging is verstuurd, volgende week rollen we het uit.

Immers, dan hebben we weer wat te vertellen!

Fijn weekend....met hoe meer lach, hoe meer vreugd!

Trudy

Geen opmerkingen:

Een reactie posten