dinsdag 21 december 2010

Teamuitjes zijn belangrijk!

In de evenementenwereld is het knokken, dat hoef ik u niet te vertellen. In een economische slechte/onrustige tijd worden wij als eerste "eruit" geschrapt bij bedrijven én, we zijn de laatste in de rij die weer aan mogen haken!

Dat geeft veel druk om in contact te blijven met onze opdrachtgevers en hen in te laten zien dat teambuilding events van waarde zijn voor een organisatie én niet persé heel veel hoeven te kosten! Blijft vreemd dat als men aan een evenementenburo denkt men dit in relatie brengt met hoge kosten terwijl wij als geen ander weten hoe je op de portomonnai van iemand anders moet passen.....

Zo ook ons eigen uitje; hard gewerkt met het hele team, inclusief alle stagiares van dit jaar en dus tijd voor het bedankje en de knuffels!

Het resultaat van een workshop "elkaar schilderen" bij Kunstproef http://www.kunstproef.info/Welkom.html mag er zijn. De dames wisten van niets, waren eerst sceptisch en later bleken zij Kunstenaars in de dop. Hoe leuk is het om je collega te schilderen in de kleuren waarvan jij vindt dat deze bij die persoon passen.
Het resultaat: een mooie serie meiden in kleur!
En het vervolg: Leiden City Events gaat dit zeker aanbieden als arrangement!

Nu even kerstvakantie, namens ons team wens ik een ieder super gezellige dagen en een TOP 2011!

Trudy