donderdag 16 augustus 2012

De 2e helft.......

Uitgerust, bruin gekleurd, hoofd leeg en een rugzak vol ideeën, dat is het gevoel om weer terug te komen in Leiden en op mijn kantoor!

Vakantie heeft goed gedaan, alle evenementen van de afgelopen maanden waren succesvol en kijken we met plezier op terug. De nieuwe naam is goed gevallen net zoals de nieuwe strategie, naast evenementen ook meer relatiemarketing ondersteunende activiteiten. Immers, veel bedrijven hebben geen eigen marketing afdeling maar wel dringend behoefte aan die ondersteuning!

De sportzomer heeft naast helaas verliezers ook veel winnaars opgeleverd. Als niet sporter via de televisie genoten van de passie en gedrevenheid van de sporters die vaak een lange weg moeten bewandelen om hun doel te bereiken. 

Ik hoop dat het succes van de sportzomer ook toeslaat in de business! Als ondernemers zijn we ook gepassioneerd en zeer gedreven en hopen op successen. Deze successen moeten we elkaar ook gunnen, in business heet dat gewoon de bal in de ploeg houden!

Signalen zijn weer wat gunstiger, er zijn meer bedrijven gestart dan ermee opgehouden, grote bedrijven melden succesvolle opdrachten, beleggers zijn wat positiever en nee....we moeten geen motorboten gaan kopen maar een beetje positief mogen we toch wel zijn?

Succes in business!

Trudy