donderdag 30 september 2010

Net voor de Viering van Leidens Ontzet.....

Het is een gekkenhuis in Leiden! De kermis wordt opgebouwd, de borden met LED messages ivm Crowd Management hangen overal (jaja, ook wij ontkomen daar niet aan), de stad zit op slot van 's morgens tot 's avonds en toch gaat ook de rest van het leven door.......

Er staan veel nieuwe projecten op stapel. Een aantal maanden geleden hebben wij een overeenkomst gesloten met het ROC om meer leerlingen bij projecten te betrekken. Nu staan er voor begin 2011 een paar projecten op de planning waar dat heel goed mee kan en dus zijn de 1e gesprekken gevoerd. Leuk om studenten (talenten) in een projectteam op te nemen!

Vandaag offertes ingeleverd bij het Provinciehuis Noord-Holland en een gezondheids organisatie maar ook de begeleiding van het evenement van PUR en DPD! Wij hebben het idee dat de business weer aantrekt, gaan we dat nog meer merken als volgende week de resultaten van het 3e kwartaal zichtbaar worden? Wij zijn er in ieder geval weer klaar voor!

Voor de Leidenaren....een GOED ONTZET en voor iedereen, lot's of business!~

Trudy

maandag 27 september 2010

De herfst is merkbaar!

Al wil ik het niet echt maar de herfst is echt begonnen. Het is donker als je opstaat, het wordt weer kouder en de kaarsen willen gewoon 's avonds vanzelf aan, ook weer leuk overigens!

Was een mooi weekend! Altijd leuk om je als een prinses te mogen optutten (de meiden waren er klaar voor!) en het Haring en Corenwijngala bij te wonen. We hebben genoten!
Zaterdag een sportieve succesvolle dag met winst voor DIOK 1 en ZZ Leiden. Waren voor beide ploegen geen topwedstrijden maar de punten zijn binnen!

Drukke week voor de boeg; bijeenkomsten, in gang zetten van de wijzigingen in mijn bedrijf en organisatie (jaja, en dat wordt echt leuk!), een middagje winkelen in Haarlem én eens kijken waarom we daar niet iets kunnen opzetten en.....op naar de Viering van Leidens Ontzet!

Ik wens iedereen een succesvolle én vrolijke week!

Trudy