vrijdag 6 april 2012

5 jaar later......

Vandaag is het precies 5 jaar geleden dat mijn papa is overleden. Henny Kwik stond midden in het leven en allerlei organisaties maar een herseninfarct en zwak hart hadden daar een eerder een eind aangemaakt en dat vond papa vreselijk.

5 jaar geleden was het ook zulk weer als vandaag en toen ik in alle vroegte naar het ziekenhuis reed wist ik dat het die dag zou gebeuren. Ik reed toen langs de bouwlocatie van het huis waar wij nu wonen en nam een beslissing, ik wil weer naar Leiden en heb hem dat verteld.......

Er zijn veel dingen gebeurd die we niet hebben kunnen delen, in de familie, een steeds groter wordende kleinzoon, zakelijk, in de wereld en toch vertellen wij alles in ons hoofd.

Straks met mama en zusje naar Rhijnhof en lunchen om even alles te delen.

Dag papa!

Trudy / 6 april

zondag 1 april 2012

What's in a name.......

Ik hoef niemand uit te leggen dat het roerige tijden zijn in de evenementenwereld. Veel mensen vragen of wij als buro last hebben van de crisis.....

Natuurlijk merken wij dat er van alles gaande is. Bedrijven hebben hun strategie gewijzigd, kijken naar de buren en durven minder publiekelijk geld uit te geven. Meer en meer zien wij dat wij als buro meer ingezet worden in het productieproces en geven support aan de interne organisatie. Veel wordt door bedrijven zelf gedaan, wij zijn het cement ertussen en de bewakers van het proces. Voorbeelden van dit soort producties zijn de Achmea Familiedag, ROC/Davinci off. opening pand met debat Onderwijs met Toekomst en het lustrum van het LUMC.

En....voor bedrijven zonder echte Marketing & Communicatie afdeling maken wij jaarplannen en rollen deze per kwartaal uit. Voorbeelden van dit soort opdrachten zijn Villa HBK en Symantec.

Door de gewijzigde activiteiten van ons bedrijf dekt de bedrijfsnaam de lading niet meer en zijn wij bezig om een nieuwe naam te introduceren. Afgelopen week hebben we met het team een grote stap voorwaarts gemaakt, nu kijken hoe we de plannen voor de zomer kunnen uitrollen!

Spannend & leuk, blijf ons volgen!

Trudy Kwik