zaterdag 1 september 2012

In de spiegel kijken!

Hectiek is niemand vreemd. De tijd raast voorbij en na de wat rustige maanden als juli en augustus merk je dat iedereen weer terug op de basis is en zich keihard richt op de business.
We bellen elkaar weer allemaal, we moeten pitchen, offreren en presenteren, meer dan ooit hiervoor. Elkaar de bal toespelen niet vergeten en elkaar ondersteunen in het zakendoen al helemaal niet!

Door al deze waanzin van de dag vergeten we soms even stil te staan bij de plannen voor in de toekomst. Waar gaan we op ons focussen, wat zit er in de pijplijn en beter.....wat willen we nog binnenhalen!

Daarom even 2 dagen met Iris weg van kantoor. IPad volgeladen met ideeën, klantlijsten en concepten mee en samen kijken wat we allemaal gaan doen!

Terschelling, here we come....en we gaan ook een beetje genieten, met dank aan een hele lieve leverancier:)

Trudy

dinsdag 28 augustus 2012

Verkiezingen.....again & again

De verkiezingsstrijd is losgebarsten. Op iedere zender, op ieder moment is er een debat, opinie programma, een poll of zijn er nieuwe peilingen.
Er wordt geschoten met mooie woorden, er wordt gelogen en ontkend en we zien politici van grote hoogtes tot diepe dalen.......

Mijn hele leven heb ik gestemd op de Partij van de Arbeid, 30 jaar lid geweest, tot de laatste verkiezingen, toen was ik de Partij echt kwijt en heb ik op de VVD gestemd. Mijn hoofd wist het wel, mijn hart nog niet, voelde een beetje als verraad.
Nu moeten we weer stemmen en serieus, ik ben het weer even kwijt. De ene dag haak ik bij Samsom aan, het andere moment bij Rutte en soms ook bij Pechtold, nooit de SGP overigens! Het zijn zoveel partijen, het wordt er niet makkelijker op en hoor mijn mama van 80 ermee stoeien maar ook zoonlief die voor het eerst mag gaan stemmen.

Steeds meer verlang ik naar Paars.....PVDA, VVD en D66, het was zo slecht nog niet. Nu ben ik bang voor een kabinet van 5 partijen, geformeerd na maanden van onderhandelingen en na 1,5 jaar weer verkiezingen en dat in een tijd dat we ons bezig moeten houden om het land weer de juiste kant op te krijgen.

Mag ik de partijleiders vragen om gezond verstand, we hebben het nodig!

Trudy