maandag 31 januari 2011

ZZPower......Ondernemen met passie!

Kick-off ZZPower
Afgelopen vrijdag was de kick-off van het ZZPower evenement voor ZZP'ers uit de regio Leiden. Ik zeg kick-off, omdat inmiddels wel is gebleken dat dit evenement voor herhaling vatbaar is. Ruim 130 ZZP'ers zijn naar het ROC in Leiderdorp gekomen om te luisteren naar interessante sprekers als Linde Gonrijp en Carl Meijer en aansluitend de workshops en tafelsessies te volgen. Deze waren van uiteenlopende aard. Onderwerpen als o.a. Social Media, Hoe onderscheid je je mbt acquisitie en Laat jezelf zien werden druk bezocht en kwamen de deelnemers enthousiast van terug!

Wethouder Robert Strijk sloot de dag af met tips en facts & figures waarna Judith Webber als dagvoorzitter iedereen uitnodigden voor de netwerkborrel waar diverse sponsoren hun producten aanboden.
De sfeer was zeer goed, er zijn leuke contacten gelegd en de "power" was voelbaar.

Een impressie van deze dag staat op de website: http://www.zzpowerevent.nl/ , zowel een filmpje van ILoveLeiden als een fotoimpressie door Fotograaf John van Brussel.
Nu snel evalueren en vervolgstappen maken, let op de berichtgeving!

En nu de rest.......
Als zo'n evenement afgelopen is ben je vaak voldaan maar ook zit je vol met adrenaline Dat is mooi want er lopen allerlei projecten. Een aantal klanten hebben ons gevraagd het concept wat zij al intern hebben bedacht uit te rollen in de productie. Dit is het product Support Mate wat wij steeds meer door klanten afgenomen zien worden. Opstellen van een inhoudelijke begroting, uitnodiging traject begeleiden, nabellen van gasten, draaiboek maken en de klant ondersteunen tijdens het evenement. Het hoeven niet altijd grote shows te zijn met alles erop en eraan maar bijvoorbeeld een mooi klantenevent voor een specifieke doelgroep met een bepaald onderwerp of een mini congres met deelnemers uit het hele land. Zo zijn wij samen met het Ministerie van EZ, Landbouw en Innovatie een project aan het optuigen om meer aandacht te vragen ter voorkoming van Voedselverspilling, een hot onderwerp op dit moment. En...erg leuk om daarbij betrokken te zijn!

Producties
Op korte termijn lopen er een 2-tal producties waar wij een rol inspelen. Zo is op 10 februari in het Archeon een co-creatie evenement de Verkenning. Het met elkaar delen van ideeen en zo gezamenlijk tot nieuwe initiatieven komen. De opening is in handen van Liesbeth Spies en er zijn interessante workshops. Meer info: http://www.verkenning.com/

En uiteraard op 11 februari de uitreiking van de LSF Sportprijzen 2010. Welke Leidse Sporter neemt de prijs in ontvangst tijdens een leuke avond in het gebouw van de Hogeschool Leiden. Meer info: http://www.lsf.nl/

Enfin, de week kan wat mij betreft beginnen!

Goede zaken,

Trudy