zaterdag 5 oktober 2013

Spaans Ontzet!

Januari 2013, guur en koud weer, op bezoek bij onze vrienden Willem & Syl in Zwartsluis. Gesprek komt op zomer 2012 en dat we te weinig zon hebben gehad en daar last van hebben. Willen we niet meer meemaken dus maken we plannen voor reisje in najaar 2013 om wat zonvitaminen te halen! En direct geboekt....
We wisten dat 3 oktober erin zou vallen, kon niet anders door werk, maar ach dat was maar 1x toch?

Oktober 2013, in Leiden mooi rustig herfstweer......een geweldige viering van Leidens Ontzet als ik alle verhalen en Social media mag geloven! Hoe dichter het bijkwam hoe vreemder het werd om er voor het eerst sinds 51 jaar niet bij te zijn. Op de dag zelf voelde het zelfs een beetje als verraad:) en ja, in 2014 zijn we er gewoon weer bij, beloofd!

Oktober 2014, in Spanje geweldig warm zomerweer met temperaturen die ook hier boven gemiddeld zijn. Het voelt als een kadootje en we halen meer dan voldoende vitaminen op. Genieten van zon, zee en heerlijk eten, dit weekend zelfs met zoonlief erbij.

Opladen voor de winter heet dit. Op kantoor wordt veel geproest heb ik gehoord maar ook keihard gewerkt aan mooie projecten voor Zilveren Kruis, Swets, Achmea en LEVEL komen de bezoekers nog graag via de arrangementen van Leiden City Events naar de stad en zijn de bezoekers van Leidsch.NU happy met het aanbod.
Ben trots op mijn team.....14 oktober ben ik er weer bij!