woensdag 10 november 2010

Ik ben er niet goed in, geef het toe....de overgang van de nazomer naar de herfst is niet mijn favoriete tijd van het jaar. Ik hou niet van regen en wind (worden mensen sjaggie van) en mijn lichaam mist energie van de zon. Het duurt gelukkig maar even, ook ik ben er dan weer aan gewend maar dan nog....heb nu het gevoel dat er lood in mijn benen zit! En wie herkent dit niet, sprak deze week al veel mensen die nu al uitkijken naar het kerstreces, ik bedoel maar!

Leiden Winterfair
Moesten we vorig jaar bij de 1e editie nog leuren om deelnemers te vinden, nu hebben we 55 standhouders en een wachtlijst. Dagelijks worden wij benaderd door bedrijven uit het hele land die graag mee willen doen. Begrijp er niets van maar het is wel heel leuk. Gisteren gehoord dat op 16 november de 3-hoeksborden in Leiden en omgeving komen te hangen, dat er een electrische fiets verloot wordt en dat kunstenaar Jacqueline Schafer http://www.jacquelineschafer.nl/cde de fair zal openen en mooie spullen gaat laten zien!
Direct na de fair gaan we beslissen waar wij de Lentefair gaan organiseren.
Kijk even op de site: http://www.leidenwinterfair.nl/

Nog meer fairs
Samen met Leiden Marketing, de Leidse Rederij en een 3 tal restaurants staan wij van 19 tot en met 25 november op de Margriet Winterfair in Utrecht. Ruim 75.000 vrouwen bekijken daar wat er allemaal op gebied van lifestyle, wellness en toerisme te vinden is. Leiden City Events staat daar omdat gebleken is (herkenbaar?) dat vrouwen vaak het personeelsuitje of familieuitje organiseren en dus lopen daar onze toekomstige klanten! Sinds 1 november is Leiden City Events ook aktief in andere steden en worden er arrangementen aangeboden in Den Haag, Haarlem en Delft. http://www.leidencityevents.nl/

Ontspanning
Ik had het nooit gedacht maar sinds een aantal maanden heb ik een ontspanning gevonden in het maken (proberen) van schilderijen. Begonnen met een grap, nu serieus op les. Wekelijks volg ik de adviezen van Theolieke Smit bij Kunstproef en leer de fijne en slimme technieken van de schilderkunst en ik vind het leuk!
Ik ga binnenkort de grens over om mensen een schilderij kado te doen, maar of zij daar blij mee zijn??
Maakt niet uit, het is een aanrader: http://www.kunstproef.info/Welkom.html

Nu op pad naar klanten en vanavond met Manon Vonk van VonkFactor13 naar Fris in je Hoofd, een inspirerend congres in Maarssen!

Tot de volgende keer,

Trudy