vrijdag 4 november 2011

Social Media werkt!

Bijna dagelijks voer ik discussies over Social Media. Ik ben redelijk aktief (en toch maar een beginner) maar merk naast veel voorstanders ook veel tegenstanders. Die tegenstand berust vaak op een misverstand, onbekend zijn met het medium en niet weten waar te beginnen.

Ook binnen mijn team was er weerstand maar dat is omgeslagen. We hebben wat "goeroes" gesproken, her en der een curcus gevolgd, de verschillende media eens goed in kaart gebracht én we zien resultaat! Klanten reageren, potentiele klanten zoeken ons op, we worden er live op aangesproken, kortom het is ingedaald!

We hebben gehoord dat Bloggen een belangrijk aspect is en een gastblogger nog beter zou zijn dus heb ik Lisette Goddrie gevraagd om te vertellen waarom dit zo belangrijk is en Frank Beijen over zijn indrukwekkende reis voor Serious Request naar Africa, ik ben benieuwd!

Een fijne dag,

Tot @......

dinsdag 1 november 2011

Vandaag een bijzondere dag.....we bestaan 10 jaar!

Zes weken na 11/9 heb ik mijn bedrijf gestart en daar was toen niet iedereen van overtuigd....In een tijd van economische crisis, en veel onzekerheid over wat er ging gebeuren, ga dan zeker niet in de evenementen was het advies!
Toch gedaan en ben gaan zaaien en heb later kunnen oogsten, niet zozeer met een dikke portemonnaie maar wel met successen, tevreden klanten , fijne leveranciers en een mooi team!

Nu is het anders, naast de economische onzekerheid hebben we ook een financiële crisis en dat heeft een grotere invloed dan toen.....dat hoef ik niemand uit te leggen.
De evenementen business is veranderd. Ging je eerst met een klant een traject in van A - Z , van concept tot en met het schoonvegen van de trap, zo zie je nu dat de klant al vaak intern over een idee heeft nagedacht en een buro in de arm neemt om de productie uit te voeren. Een andere rol maar zeker net zo leuk, je hebt immers meer betrokkenheid van een hele organisatie!

Ben trots op waar we staan en wat we bereikt hebben samen met de klanten en leveranciers en hoop nog op veel mooie producties!

Het lustrum Wordt Vervolgd .......#glazenlustrum,  maar daar later meer over!

Groeten,

Trudy



                                                          Een plaatje uit de oude doos.....