woensdag 17 november 2010

Managen van digitaal geweld.......

Naast mijn bedrijf vind ik het ook leuk om mij in te zetten voor andere organisaties. Een clupje hier of daar en ook als voorzitter van de Ouderraad van de school van Freek, mijn puberzoon. Het Leonardo College (http://www.davinci-leiden.nl/) is een openbare school met 800 leerlingen. Leuk was gisteren de discussie hoe de school moet communiceren met de ouders (de traditionele brieven verdwijnen steeds meer) maar wat als ouders de wijzigingen in emailadressen vergeten door te geven en de school zich wel verantwoordelijk voelt voor de communicatie. Toen wij aangaven dat Social Media eigenlijk nog in de kinderschoenen in het onderwijs staat en dat daar de toekomst ligt, kwam er een waardevolle en levendige discussie op gang welke zeker een vervolg krijgt!

Email overkill
Net als u waarschijnlijk krijg ik vreselijk veel mail. Je krijgt terug wat je geeft zeg ik altijd dus eigen schuld. Ik ben een stevige mailer maar vraag mij wel of hoe ik dit beter kan gaan managen. Ik ontvang zoveel dat ik mij zorgen maak hoe en wanneer ik iedereen kan antwoorden. Daarnaast kom je door het de hele dag door ontvangen van post vaak niet toe aan het uitwerken van zaken.
Wat heeft u gedaan om uw digitale postbus leeg te maken en te houden?

Leiden Winterfair
As zondag is het zover, de Leiden Winterfair (http://www.leidenwinterfair.nl/) in het Scheltema Complex in Leiden! Ruim 55 deelnemers hebben wij dit jaar en hetverrast ons nog steeds dat tot op de dag van gisteren de aanmeldingen en verzoeken blijven binnen komen. Superleuke bedrijven (veel webwinkels die zich komen promoten) uit het hele land willen graag naar Leiden komen.
Er zijn proeverijen, demo's, workshops, een modeshow, Jacqueline Schafer komt openen en om 16.00 uur bieden wij Doe een Wens Stichting (http://www.doeneenwens.nl/) een checque aan.

Net gehoord dat we een strenge winter krijgen...heerlijk met veel ijs, vorst en zon hoop ik. Ben er klaar voor!

Fijne dag!

Trudy