vrijdag 3 september 2010

Brainstorm met mijzelf......

Ik moet eens tijd gaan vrijmaken om eens goed met mijzelf te brainstormen. Dat lijkt een rare uitvinding maar mijn hoofd zit zo vol met ideeen en mijn agenda vol aantekeningen dat ik nu echt eens tijd ervoor moet gaan vrijmaken.Gisteravond met Frans en Ingrid Schohaus al een beetje van de sluier opgelicht en die hebben goede feedback gegeven.

Evenementenland verandert......de crisis is daar natuurlijk voor een deel debet aan, de bedrijven verschuilen zich erachter maar het klimaat verandert sowieso. Bedrijven vragen steeds vaker om ideeen en concepten en gaan vervolgens zelf ermee aan de slag. Betekent dat wij als buro onze manier van aanbieden zullen moeten wijzigen en daar ga ik mij dus opstorten!!!

Fijn weekend,

Trudy Kwik

donderdag 2 september 2010

Een blog...en nu.....

Jaja, heb ik eindelijk een blog en weet ik niet hoe ik ermee om moet gaan, heb ik weer!
Moet ik dagelijks schrijven en dit via Social Media bekend maken of moet ik mensen vragen mij te volgen (lijkt mij geen goed plan) of moet ik het blog elders bekend maken.
Enfin genoeg vragen waar ik mij nog eens rustig op moet storten en dat ga ik maar het weekend eens doen!

Wordt vervolgd.....

Trudy

dinsdag 31 augustus 2010

Column

Grappig, ben benaderd om een column te gaan schrijven in een Ondernemers Magazine. Heb een richting en titel bedacht, mag doen wat ik wil......leuk!

Vanavond naar DIOK een bijeenkomst voor de ouders van de mannen die aan de Rugby Academy gaan deelnemen. We worden geinformeerd en de jongens krijgen hun schema's.

Trui

Nieuwe ervaring

Dat is gek, nooit van mijn leven een weblog gemaakt (en ook niet eens zoveel gelezen) en doordat ik voor mijn zusje op zoek was naar informatie, zoveel ontvangen dat ik het zelf ook eens wilde ervaren en wat blijkt....niets is makkelijk dan een weblog te maken, zelfs voor mij op "'m'n oude dag"......

Moet natuurlijk wel even kijken wat ik ermee wil doen, wie wil ik bereiken maar dat is voor latere zorg...eerst publiceren!

Trudy Kwik