zondag 22 december 2013

Bye 2013, Hello 2014

Nog paar dagen en we laten 2013 achter ons....stormige dagen, hoe toepasselijk. Never a dull moment roep ik regelmatig en dat is zeker voor 2013 in zijn geheel ook te roepen.

Privé mooie momenten beleefd: heerlijke tijd gehad in Friesland, genoten van lieve vrienden en familie, Freek nog groter zien worden én nog zelfstandiger in zijn eigen kamer in het centrum van Leiden, Ruud een avontuur bij Loxam afgesloten en weer happy met zijn eigen bedrijf, genoten in Winterberg & Spanje, thuis een warm nestje en nog veel meer......

Zakelijk was het ook een soort storm: door de de economische nieuwe :) situatie is er van alles onzeker. Bij bedrijven leeft de vraag of ze geld moeten investeren, bij de medewerkers soms de onzekerheid van een baan. Het is een knokmarkt maar hoe trots zijn we op de mooie producties van het afgelopen jaar. We noemen ze regelmatig maar wat heerlijk was het om samen te werken met organisaties als RADV, Achmea, Symantec, Gemeente Leiden, Portaal, HBK, Zilveren Kruis, Green, ROC Leiden, Topaz, Fitland, Teekens Karstens en nu maar hopen dat niemand boos wordt dat ik hen vergeet.

2014: als we alle economen mogen geloven krijgen we een licht herstel het komende jaar wat zich door gaat zetten in 2015 en dat is mooi! We hebben al leuke opdrachten op de planning staan en zijn met veel bedrijven in gesprek. Meer en meer zien we dat we een rol krijgen binnen bedrijven om afdelingen als communicatie te helpen. Immers, wij kunnen kortstondige ondersteuning geven waar nodig en vertrekken weer als het project is afgerond. In de eerste maanden zien we dit bijvoorbeeld bij Symantec en Achmea Groot Zakelijk en gaan we aan de slag voor Villa HBK en Hogeschool Leiden en we hebben er zin in!

Wel een grote verandering want we zullen Iris Tegelaar een aantal maanden moeten missen die haar eerste kindje gaat krijgen, spannend! Gelukkig neemt Lizzy Schoo haar taken over en we zullen goed op de winkel passen!

Privé gaan we zo eerst even een paar dagen genieten met mama, Freek, Ruud en onze liefste vrienden om knallend het nieuwe jaar in te luiden. Daarna kijken we weer uit naar ons stekje in Friesland en al het mooie in 2014 waar we zeker weer van zullen genieten!

Voor u allen.....veel succes in business, laten we lief zijn voor elkaar en het allermooiste gewenst voor u en iedereen die u lief is!