zaterdag 11 oktober 2014

Eindspurt!



De laatste maanden van 2014 zijn ingegaan. Nu ik lekker op vakantie ben een mooi moment om even terug te kijken én vooruit te blikken.

Mooie producties verzorgd voor oa Symantec, HBK, ROC TOP in Amsterdam en de Koninklijke Ridderorden. Trouwe en nieuwe klanten waar we een mooie samenwerking mee hebben opgebouwd. Veel mensen vragen ons of de markt beter is geworden. Helemaal volmondig met een ja kunnen we dat niet beantwoorden maar we hebben zelf nieuwe markten aangeboord. Meer passend bij de huidige tijd. Samen met Alexander van Nimwegen hebben we Rrrollend geïntroduceerd. Food Festivals op authentieke plekken waar de maaltijden vanuit een rollend voertuig gemaakt worden. Eerst 2 edities in Leiden, eind september in Den Haag, zelfs een mini festival tijdens Leidens Ontzet. De reacties van deelnemers, publiek en vaak winkeliers in de omgeving, zijn enorm!

                                                                 

Voor de komende periode tot aan de kerst hebben we leuke producties op de planning staan. Morgen is er een groot feest ivm de 70ste verjaardag van Henny Wiggers, zijn er diverse acties in de Rozenhof in Zaandam, organiseren we een ladiesevent voor HBK, gaan we de productie verzorgen van de IJsbaan in Leiden, mede produceren we het kerstevent van Achmea en moeten we diverse concepten uitwerken en bespreken met verschillende relaties. Zo zijn we met HBK in gesprek om de Villa HBK events in een iets ander jasje te gieten en zien we de huidige netwerkbijeenkomsten veranderen en moeten meer aangepast worden aan deze tijd. Immers, de huidige generatie netwerkt anders en heeft duidelijk een andere behoefte om nieuwe relaties aan te boren.

Voor de Foodfestivals zijn we in gesprek met diverse steden in land. Als de vergunning gaat lukken gaan we nog een wintereditie doen maar het streven is om in 2015 10-15 festivals in het land uit te rrrollen dus....blijf op de hoogte!

                                                                     

En nu....vakantie houden in de Spaanse zon. Een beetje werken, beetje van alles bedenken, veel uitrusten, lezen, genieten en energie meenemen om straks weer te knallen!

Ik wens iedereen een mooie en succesvolle eindspurt!