donderdag 21 oktober 2010

Social Media leading.......

Kolder...Leuk, Verslavend....Nuttig, enfin ik kan nog wel 10 tegenstellingen bedenken welke ik iedere dag hoor in discussies om mij heen over Social Media. Verrassend om te merken dat de jonge meiden op ons kantoor weinig nut zien (nog) in LinkedIn en Twitter maar wel Facebook goed gebruiken. Gelukkig zien ze wel dat het voor het bedrijf wel nuttig is en dus gaat de hele club ermee aan de slag!

Vrouw & Passie
Vandaag samen met Manon van http://www.vonkfactor13.nl/ naar het congres in Maarssen geweest. Ik schat 500 vrouwen die gretig zochten naar informatie (leuke workshops op verschillende gebieden), de plenaire sessie van Annemarie van Gaal persé wilde bijwonen en de boeken kochten van bijvoorbeeld Christine Pannebakker. Complimenten voor Josje Feller voor het programma. Ik ga haar wel benaderen om te praten over de organisatie en logistiek.

Leiden City Events gaat los
Nu bijna 2 jaar geleden opgezet en inmiddels weten veel bedrijven de weg naar Leiden te vinden. Een prima plek om het zakelijke met het aangename te combineren en....nieuws, we gaan uitbreiden naar Den Haag, Delft en Haarlem. Op korte termijn kunnen wij ook hier onze kwaliteit arrangementen aanbieden!
http://www.leidencityevents.nl/

Leiden Winterfair groeit uit haar voegen
In 2009 moesten we sleuren en trekken om de 1e fair van de grond te krijgen. Men was aarzelend en met een minimaal aantal deelnemers zijn we gestart. Door dat succes én social media promotie hebben we op 21 november 55 deelnemers in huis en verwachten we 2000 bezoekers. Waarom zijn wij nu eerst allemaal zo voorzichtig en gaan we dan compleet los? http://www.leidenwinterfair.nl/

En nog veel meer nieuws op korte termijn over nieuwe concepten en producten. Het wordt een spannende tijd, wij hebben er zin in!

Trudy