dinsdag 15 januari 2013

Focus!

Zo...alle nieuwjaarsbijeenkomsten overleefd! Ik heb ze niet allemaal bezocht, je ziet toch vaak dezelfde mensen. De bijeenkomst van de BV Leiden heeft nogal wat losgemaakt door de negatieve speech van de voorzitter. Blijft vreemd dat mensen zo moeilijk 'het glas half vol' kunnen presenteren. Nooit de realiteit uit het oog verliezen maar mensen wel blijven motiveren!

Bij KWIK zijn we het jaar goed begonnen! Mooie opdracht voor Achmea Grootzakelijk (1300 relaties telefonisch uitnodigen voor een groot evenement) en in februari Villa HBK en de uitreiking van de LSF Sportprijzen! Verder met veel nieuwe dingen bezig, immers....je moet blijven vernieuwen en creatief ondernemen om aan te blijven haken.

Voor Leiden City Events zijn we al bezig met de groepsarrangementen voor het voorjaar. Leiden is een prachtige stad om met je vriendinnen, collega's of familie een dagje door te brengen. Toch merken we dat in het land het imago van de stad nog niet altijd strookt met de werkelijkheid. We hebben goed vertrouwen in de nieuwe weg van Leiden Marketing....Be Proud & Shout en met elkaar zorgen dat de stad bezocht wordt!

Focus is dus op het ondernemen maar vandaag ook op het weer.....het land ziet er prachtig uit door de sneeuw, nu zorgen dat we allemaal veilig aan het werk kunnen!

Reis voorzichtig!