donderdag 16 september 2010

Sunshine & Rain.....

Ik weet het...wat een gezeur over dat weer maar dat is juist niet de bedoeling. Ik laat de weergoden gewoon doen wat ze willen, ik maak mij er niet meer druk over......

Ik heb het meer over de business! Leuke zaken binnengehaald deze week, zelfs bij klanten zonder een enorme offerte cultuur en er zitten er ook nog heel wat in de pijplijn! Succes geeft een positieve push bij mensen en energie aan een team, net zoals de zon!

Regen betekent dat mensen down zijn, geen energie aan elkaar geven en is dus herkenbaar in de business als er klanten afhaken (ja, zelfs na 3 offertes, 10 telefoontjes en dan zeggen, goh we houden het toch een beetje sober) of als een geliefde collega een beetje in de put zit......

Gelukkig hebben we een top team van meiden die elkaar goed opvangen. Vrijdag is een gekke dag met adhoc van alles gewijzigd maar kantoor is bezet, voor een klant een congresbezetting in Den Bosch en met een aantal naar de LinkedIn Workshop!

Eerlijk is eerlijk....we hebben het weekend straks verdiend!

Trudy

dinsdag 14 september 2010

Positive strokes.......

Jeetje, dat is lang geleden dat ik deze term gebruikt heb. Dit dateert uit mijn DHL tijd, mooie herinneringen aan allerlei management trainingen maar vandaag borrelt dat gevoel na allerlei gesprekken met inspirerende mensen weer op.....leuk!

Grappig vind ik ook dat de wereld soms zo klein is....dat je met elkaar mensen kent die dan zo dichtbij in je netwerk zitten waardoor het ook zo makkelijk is om elkaar te vragen om te helpen bij vraagstukken, ideeen, problemen of weet ik wat. Het fenomeen #durftevragen op Twitter is een goed voorbeeld!

Eem en ik waren vandaag druk met Kwik Events, Mary met de ondersteuning van de 3 October Vereeniging (busy times), Liz met Leiden City Events en Viv met de Leiden Winterfair. We hebben een weer een nieuwe  deelnemer erbij: @Motive komt met electrische damesscooters staan én.....geeft iedere 500ste bezoeker een weekend testrijden kado!

Nu naar de ouderavond van zoonlief!

Trudy

maandag 13 september 2010

Zomer voorbij.......

Ook al was het heerlijk weer het weekend, opstaan in het donker geeft toch een beetje het gevoel dat de zomer afgelopen is en daar heb ik flink de balen van maar....het is niet anders.....

Het weekend is leuk geweest; Emilie en Stephanie hebben Kwik Events supergoed vertegenwoordigd bij de de Clercq Rally en de trofee mee naar kantoor genomen! Ook al wisten wij alleen dat het een MG was en blauw....wij wisten wel alle vragen, zo, die is binnen!

Zaterdag winst voor DIOK en een mooi feest van LEVEN Magazine en gisteren een dagje schilderen, koken en buizen. Mooie nieuwe serie van de KRO gezien, Penoza, een aanrader om te gaan volgen!

Als ik naar de agenda kijk voor de komende week kan ik mijn lol op. Veel afspraken, overal, dus de kilometers gaan gemaakt worden, iedere avond een aktiviteit en vrijdag de LinkedIn workshop in het Haagsche Schouw.
Ik ga aan de vitamine want het lijf zegt een soort ik wil griep gaan krijgen maar daar hebben wij geen tijd voor!

Een mooie week gewenst!

Trudy