dinsdag 19 februari 2013

Stop doemdenken!

Vorige week gebeurde het weer; we zitten in onze 3e recessie! Dank politiek en media, daar zitten wij ondernemers en burgers echt op te wachten. Heb overigens naar de cijfers gekeken, het is het vermelden niet eens waard. Ze hadden beter kunnen melden dat het nauwelijks achteruit gaat en dat we weer positief vooruit moeten kijken!

Waarschijnlijk zeggen nu mensen dat ik mijn hoofd in het zand steek (zit een kans in), dat er echt mensen in de problemen zitten (tuurlijk, ik weet het en dat is vreselijk) maar er zijn ook genoeg andere signalen!

Ik hoor ondernemers weer wat positiever reageren, ook omdat we anders zijn gaan ondernemen. Meer creatief, hebben geaccepteerd dat de huidige tijd gewoon is zoals deze is en van hier uit weer gaan bouwen. Zowel in Leiden vorige week als in Alkmaar dit weekend geprobeerd een tafel te reserveren in diverse restaurants en gewoon pas bij de 4e een plaats te kunnen krijgen zegt ook wel wat toch?

Wij hebben vorige week Leidsch.nu gelanceerd. Een website waar politiek, nieuws, uitgaan, winkels en nog veel meer onder één dak te vinden is. Al een groot succes in Alphen (Alphens.nl) en in Leiden nu de 2e stad. We zijn nog druk bezig om het verder uit te bouwen einde reacties zijn positief maar zoiets nieuws blijft hartstikke spannend!

Positief ook vanuit KWIK: druk bezig met opening van 2 panden, een jubileum, een styling show en ondersteunen van diverse marketingrelatie activiteiten voor fijne klanten.
En nu de zon af en toe doorbreekt zie je ook bij Leiden City Events weer groei in activiteiten.

Het glas is en blijft half vol!

Trudy Kwik