dinsdag 15 november 2011

Alleen nog maar positief...vanaf nu!

Van de week las ik een bericht op Facebook wat mij triggerde. Ik ben ernstig van ' het glas is half vol'  dat is niet onbekend, maar zelfs ik word moedeloos van al die negatieve berichten in de pers en om mij heen. Ene Robert heeft geïntroduceerd om alleen nog maar positieve zaken te melden en dat gaan we nu dus maar doen!

* We zijn door Centrummanagement Leiden gevraagd om de productie van de IJsbaan in Leiden te doen, waarvan acte. De baan ligt er van 9 december tot 5 januari, leuk!

* Team met Iris, Kim, Lizzy, Roos en Gaby maken stappen mbt Social Media én.... ze vinden het leuk!

* We gaan op 1 & 2 december ons Lustrum vieren. Trots op 10 jaar Kwik Events en dat we    het ondanks de storm toch goed doen!

* ZZ Leiden, de club die wij sponsoren gaat goed in de competitie!

* Zoonlief happy op zijn nieuwe school....

* Donderdag as verzorgen wij de opening van de locatie in Gouda van RAD Hollands Midden, een trouwe, fijne klant!

* Ben ook gestart met Wordfeud.....is weer eens een andere ontspanning!

* Blij met alle sponsors van ons Glazen Lustrum om het Glazen Huis te ondersteunen!

* Een hele lieve referentie ontvangen van onderstaande klant
  
  
Jaarlijks houdt de Koninklijke Vereniging van Leden der Nederlandse Ridderorden op de eerste woensdag van juli haar algemene leden vergadering. In 2010 werd Leiden “the place to be”.
Een vergadering, lunch en een attractie in de middag voor rond de 800 man is niet niks maar Kwik Events kwam met een passende oplossing. Logisch dat in 2011 weer contact werd opgenomen met Kwik Events voor de ALV in Maastricht. Een perfect georganiseerde vergadering en lunch in de schouwburg en in de middag o.a. een boottocht op de Maas of een stadswandeling. Tevreden deelnemers daar doen we het voor is het motto. En volgend jaar: ZWOLLE, Kwik Events is alweer volop voor ons bezig.

Ans Bökenkamp, Administratrice

Zo, dit is heerlijk om te doen, zou nog veel meer kunnen zeggen maar dat bewaar ik tot de volgende keer!

Een succesvolle week!

Trudy