vrijdag 24 september 2010

Laatste dag van een drukke week.......

Het lijkt wel of alles op zijn kop staat deze week! Pitchaanvragen die nauwelijks tijd geven om iets te bedenken, laat staan op papier te zetten, een tegenvaller omdat er bij een opdrachtgever gekozen is voor een ander bureau (niet handig hoor....) en een nieuwe klant binnengehaald!

Eerder heb ik al verteld dat ik denk en zie dat de evenementenbranche aan het veranderen is. Dit heeft ons als kantoor ertoe gezet om na te denken over de toekomst en een andere structuur neer te zetten met diverse producten en concepten. Het raamwerk hebben we af, namen zijn bedacht (en beklonken!), met accountant en notaris getoetst en nu moeten we het gaan uitwerken! Veel werk maar het geeft een enorme stoot energie en mark our words.....u gaat van ons horen!

Maar eerst vandaag......gastcollege geven op de Hogeschool, gesprek bij de Gemeente Leiden en dan lekker voorbereiden (vrouwen begrijpen dit meer dan mannen) op het Haring en Corenwijngala!

Ik wens iedereen veel business én een heerlijk weekend!

Trudy

maandag 20 september 2010

Concepten in alle soorten en maten.......

Herkent u dit? Rennen van de ene afspraak naar de andere, geen tijd om ideeen uit te werken of alles wat besproken is uit te zetten. Op kantoor een soort "wie is die vrouw die soms af en toe binnenstormt toch"......

Het lijkt vreselijk en toch genieten wij er allemaal van. Trui op pad naar klanten en relaties, bellen vanuit de auto om van alles naar binnen te gooien en merken dat je team alles opvangt en ervoor zorgt dat eea in gang gezet wordt!

Vandaag 3 concepten aangeboden bij landelijke relaties, spannend om te horen binnen 1 of 2 weken of het doorgaat en superleuk om zo'n nieuw concept te mogen uitrollen!

Morgen met vaste team elkaar eens goed in de ogen kijken; we hebben 2 nieuwe product ideeen die al getoetst zijn, klanten aangeven dat ze een potentie in de markt hebben alleen nog een pakkende naam vinden. Ik blijf het grappig vinden dat als je een aantal mensen bijelkaar zet er dan altijd wel weer iets moois uit voortkomt.

Nu nog even op de televisie kijken welke ontwikkelingen de landelijke politiek vandaag brengt of is iedereen in de ban van morgen....de 3e dinsdag van september? Mag hopen dat we weer wat meer positief nieuws horen, dat kan iedereen wel gebruiken!

Trudy