donderdag 24 juli 2014

Business & Vakantie

Halfway 2014
Een moment om even bij stil te staan en terug te kijken. We hebben mooie producties gedaan voor diverse opdrachtgevers als Achmea, Symantec, Gemeente Leiden, Bouwmaat, Hogeschool Leiden, Koninklijke Ridderorden en nog vele anderen. Bij de ene opdrachtgever een concept bedenken, bij de andere een project aansturen en soms ook het communicatie traject verzorgen. 

Meer dan evenementen
Hielden we ons vroeger meer bezig met alleen de evenementen, tegenwoordig zijn we veelzijdiger bezig. Klanten weten vaak allang wat zij willen en hebben intern daar resources voor vrij gemaakt. De ellende alleen is dat door de waan van de dag de voortgang niet bewaakt wordt en dit kost teveel tijd en geld. Dus bewaken wij het project, ondersteunen waar nodig en sporen aan om deadlines te halen maar......de klant is wel zelf nauw betrokken bij de productie. Goed voorbeeld hiervan was de Ondernemersborrel van de Gemeente Leiden.



Ons vak is leuk! We zijn bijna altijd met leuke dingen bezig, komen overal en zien vooral vrolijke mensen. Opdrachtgevers weten dat ook en willen soms een productie liever zelf doen omdat men denkt dat het dan goedkoper is. In de praktijk blijkt dat niet altijd waar. Wij hebben inkoopkanalen in deze branche, weten wat er allemaal bij nodig is en kunnen direct een juiste offerte op maat geven. Opdrachtgevers als Achmea en de Hogeschool bevestigen deze aanpak.

Nieuwe concepten
Omdat de markt veranderd is en de mensen steeds sneller nieuwe dingen willen ontdekken hebben we samen met een business partner onlangs een nieuw publieksconcept georganiseerd: Rrrollend Leiden. Niet gerealiseerd hoeveel succes dit zou hebben en wat een vervolg het zou krijgen. Eind augustus is de 2e editie én....we zijn al uitgebreid aan het praten met andere plaatsen in het land!



Zomer.......
We zitten er midden in! De zon schijnt, achter ons bedrijf ligt een zwembad waar alleen maar vrolijke stemmen vandaan komen, de afsprakenagenda is vanaf volgende week leeg en de telefoon klinkt minder vaak. Goed om even op te laden, te kijken wat er gaat komen en het kantoor op te ruimen!

En dan de laatste maanden
Zoals gezegd starten we met Rrrollend Leiden van 29-31 augustus op het Pieterskerkplein. Daarna producties voor Green Rozenhof, ROC Top in Amsterdam, Achmea, de ijsbaan in Leiden en nog een aantal waar we niet zoveel nog over kunnen zeggen. Uiteraard zijn we volop bezig met de pijplijn, je weet het, in business kun je nooit helemaal achteruit leunen.

Zorg goed voor u zelf en uw dierbaren en geniet van alle mooie dingen! Gisteren hebben we met z'n allen weer gezien hoe betrekkelijk het allemaal is.

Wij wensen u een fantastische vakantie en staan graag weer voor u klaar als u uitgerust bent!

Ook namens Iris & Lizzy,

Trudy
24 juli 2014