dinsdag 9 juli 2013

Halfway!




We zijn precies 6 maanden onderweg in 2013. Een nu al hectisch jaar wat mij betreft. Onzekere economie, veel onduidelijkheid voor mensen mbt hun arbeidsomstandigheden, een zomer die maar wegbleef en nu deze er 2 dagen is iedereen weer heerlijk puft van de warmte!

Wij kijken terug op een mooie start van het jaar! De Sportprijzen uitreiking, Opening van RAV Hollands Midden, Symantec diverse Events en marketingactiviteiten, Villa HBK bijeenkomsten, de Rabo Ondernemersdag071, Leiden Culinair en nog diverse andere leuke producties. We zijn blij en trots, moeten er hard voor knokken maar altijd met veel enthousiasme en plezier! Onze andere tak Leiden City Events doet het ook goed, drukke tijden want iedereen wil nog even met de collega's of de afdeling het jaar afsluiten en dat kan prima in onze mooie stad!
In februari hebben wij Leidsch.NU gelanceerd, een community waar alles over & van Leiden te vinden is. Zeer interessant voor bedrijven, winkels en restaurants, in juni hadden wij nl. 16.000 unieke bezoekers!

Nu opmaken voor de 2e helft. Eerst een beetje vakantie maar of Iris of ik runnen uiteraard het kantoor samen met Lizzy, Sjors, Jos en Robbert.....jaja, er komen steeds meer mannen in the house! Er staan producties op de agenda: opening LEVEL (het mooie nieuwe pand achter het CS van Leiden), de Faculteit Sociale Wetenschappen viert het lustrum, Zilveren Kruis congres Gezond Ondernemen, Achmea Kerstevent en wie weet gaan we weer een ijsbaan neerleggen in de grachten!

Steeds meer ondersteunen we bedrijven met het opzetten van hun Social Media zaken, een zakelijke Facebook pagina is immer een must voor bedrijven. Uiteraard maken we eerst een KWIKscan om te kijken hoe uw bedrijf ervoor staat. Voor FMT Fysio hebben we dit onlangs gedaan en die zijn er echt blij mee.

En wat te denken van de ondersteuning bij marketing en communicatie zaken. Soms hebben bedrijven deze resources niet meer, bij andere bedrijven is het gewoonweg te druk en helpen wij om bepaalde zaken te promoten.

Kortom, leuke zaken in het verschiet.....we gaan genieten van de zomer maar we never sleep dus we staan altijd klaar!