zondag 11 september 2011

Afstemming noodzakelijk!

Vorige week zei ik al dat de trein weer loopt als een soort HSL....iedereen heeft het weer druk en zit in de 5e versnelling.

Net zoals in mei/juni is de maand september ook goed gevuld met allemaal netwerk aktiviteiten. Wat ik zo jammer vind is dat er in de regio zo weinig afstemming is over de verschillende aktiviteiten van de diverse businessclubs en andere organisaties.
Soms kun je wel naar 3 bijeenkomsten en dat lukt geen mens. Nu kun je denken, je hoeft toch niet overal bij te zijn, dat klopt, maar steeds meer komen er interesante sprekers met inhoud op zo'n bijeenkomst die leuk zijn om te horen of te zien.

Eigenlijk zouden we een database op moeten zetten waar Business Clubs, Ondernemersverenigingen, KVK, Gemeente en Cultuur de aktiviteiten kunnen aanmelden en ....checken of er al niet iets anders plaatsvindt op die dag!

Ik wil daar best een rol inspelen, eens kijken of er een technische ondernemer wil aanhaken......

Scheelt iedereen veel stress (hoe jammer is het als jouw event net samenvalt met die van de buren) en voor de gasten een welkome aanvulling, je hoeft immers niets te missen!

Ben benieuwd....

Trudy