zondag 2 februari 2014

Inspiratie, afscheid & feest!










De 1e week zonder Iris was best even wennen maar het is gelukt en zij is lekker aan het verder zwangeren! Business wise met team druk bezig geweest met de pitchaanvraag, 7 februari moeten we inleveren....Lizzy zit helemaal in de Prezi en het is best spannend! Verder de voorbereidingen voor Villa HBK waar Thijs Hemmes deze keer Marlies Dekkers aan de tand gaat voelen en de uitreiking van de LSF prijzen, heeft u al gestemd via het Leidsch Dagblad?

Afscheid genomen van Annelieke van Evert, zij heeft 2 stage periodes bij ons doorgebracht en wil eigenlijk niet weg. Nauw betrokken geweest bij de IJsbaan Leiden, Level, Symantec en onze grote steun en toeverlaat op alle vlakken! Annelieke bedankt en succes!

Deze week stond vol met interessante leuke dingen: LEF bijeenkomst meegemaakt met goede kandidaten én zeer inspirerende spreker Hans Biesheuvel die graag de politiek meer zakelijk wil maken. Met zoonlief een rondje markt gedaan en hij vertelde Robert Strijk, voorman van D66, dat hij echt Leiden nooit gaat verlaten, goed voor ons Leidse hart! En met Barbara Zippro namens de de Oranje Vereniging Leiden het afscheidsfeest van prinses Beatrix bijgewoond, mooi feest! bijzonder om erbij te zijn geweest!

Straks lekker rugby kijken van zoonlief, lunchen met vrienden en naar Jazz on Sunday! Geniet van deze dag en op naar een inspirerende week!