zondag 21 oktober 2012

Social Media...must do or not?

Ik ben een actieve gebruiker van Social Media. Bloggen, LinkedIn, Twitter en Facebook, ik gebruik het allemaal en met veel plezier. Per medium probeer ik een andere toon te vinden én ik noem naast de eigen activiteiten ook klanten, relaties en projecten die mogelijk interessant zijn voor mijn volgers.

Ik merk dat mensen het leuk vinden om mij te volgen, krijg er veel reacties op en business wise is het aantrekkelijk. Kan mijn activiteiten, producten en ontwikkelingen direct aan de man brengen.

Dagelijks heb ik kleine discussies over het gebruik van Social Media. Zo ook gisteren ook in de Business Club van ZZ Leiden.  Medeondernemers vertelde dat het niets voor hen is terwijl iemand anders vertelde dat hij de noodzaak er zeker van zag maar dat hij absoluut niet wist hoe hij dit ook nog zou moeten doen naast alle drukte van de dag.

Iedereen moet zelf weten of het gebruik van Social Media iets voor hen is maar één ding weet ik zeker, het verdwijnt niet meer uit ons leven dus als je kunt aanhaken op welke manier dan ook moet je dat vooral doen. En als je het inpland in je dagelijkse activiteiten kan iedereen het gebruiken en levert het zeker iets op!

En geloof mij, Social Media is gewoon ook leuk!