maandag 12 augustus 2013

De laatste etappe....GO!


Ik keek er naar uit en was er ook aan toe....zomervakantie! 2 weken in Friesland op ons geliefde stekkie was voldoende om mij weer volledig op te laden voor de laatste etappe van 2013. Lieve vrienden, zon, water, Skutjes, varen, zoonlief erbij, eten, drinken, uitrusten en genieten...hét recept om het gevoel te hebben dat we weken weg zijn geweest dus missie geslaagd!

Uiteraard daar ook het nieuws gevolgd, ouderwets via de krant, iedere morgen gebracht door de buurman, maar ook via de sociale media, al is de bereikbaarheid in Friesland waar wij zitten slechter dan in menige verre vakantiebestemming. T-mobile heeft over een aantal maanden beterschap beloofd, we zullen het zien!

Ongelukken, terreurdreigingen, oorlogen, herrie tussen Wes & Louis, een wel hele snelle liefdesbaby bij Raf en weet ik wat voor onzin er allemaal nog meer beschreven werd maar ik ben ook wel blij geworden. Al zijn de economen het misschien niet met elkaar eens......er zijn signalen dat de economie een beetje hersteld, zelfs de AEX bereikte vrijdag een hoogtepunt. Natuurlijk zijn er allerlei maren te bedenken waarom het niet zo is maar ik houd mij vast aan de signalen die het glas half vol laten zijn. Fijn voor de handel, winkeliers, horeca, ondernemers en dus voor iedereen. Neen, het wordt niet meer zo als het was, geeft ook niet, als we maar weer de weg omhoog gaan volgen. Voor verschillende branches blijft het moeilijk, anders gaan werken en denken is een must!

Bij KWIK hebben we een aantal leuke projecten op de planning staan waar wij de productie voor doen. Klanten als Villa HBK, Green/Rozenhof en Symantec hebben ongoing relatiemarketing activiteiten bij ons ondergebracht. In september opent SCC hun nieuwe pand in Utrecht, gaat er een prestigieus project voor Portaal van start en is het 50 jarig bestaan van de Fac. Sociale Wettenschappen die dit groots gaan vieren. Daarna volgen producties voor Level, dat mooie pand achter het CS Leiden, een congres van het Zilveren Kruis en een kerstevenement voor Achmea. En er staan nog wat producties in potlood dus we zijn niet ontevreden maar.....er is altijd ruimte voor meer dus onze sales acties gaan gewoon door!  Samen met Iris, Lizzy, Bas, Sjors en Joshua zijn we er klaar voor!

Ik wens een ieder succesvolle laatste maanden!