zaterdag 12 februari 2011

Events met power!

Eerder vertelde ik al waar wij mee bezig waren: ZZPower, de Verkenning (#co-creatie) en de uitreiking van de LSF Sportprijzen. Nu op een ontspannende zaterdag zijn deze evenementen achter de rug en kan ik (en mijn team), terugkijken op geslaagde projecten.
Zowel ZZPower als de Verkenning zullen ongetwijfeld vervolg edities gaan meemaken en de verkiezing van de sportprijzen was snel, ontspannen en met mooie talenten en sporters van de stad (zie ook http://www.iloveleiden.com/ en http://www.sleutelstad.nl/).

Evenementen zoals genoemd geven energie! Nieuwe stagiaires die als volwaardige project medewerkers in de productie meedraaien en iedere gast een warm welkom geven, gasten die met een glimlach het evenement volgen maar ook kritisch zijn met feedback (en daar leren we van) en opdrachtgevers die blij zijn met het resultaat, kortom....ik ga lekker van dit weekend genieten!

Volgende week weer verder met diverse projecten waaronder van het Ministerie van EZ, Landbouw en Innovatie om een kick-off in het bedrijfsleven te geven om voedselverspilling te verminderen. Is dat niet voor een ieder een taak? Sinds ik betrokken ben bij het project kijk ik heel anders naar wat er in de koelkast ligt en kun je van "over de datum spullen" best nog iets lekkers maken. Volg @NoWasteDinner op twitter, er gaan leuke dingen gebeuren!

Maar nu eerst....even niets doen, geniet er van!

Trudy

dinsdag 8 februari 2011

Roerige tijden......

Eerder heb ik al gezegd dat het redelijk onrustig is in de evenementenwereld. Dit heeft alles te maken met de gevolgen van de crisis. Ik las vandaag dat ondanks dat de markt aantrekt, wij er allemaal nog in 2012 ook de gevolgen van zullen merken. Immers, we blijven voorzichtig. Dit betekent in evenementenland minder populaire maatregelen nemen en constant scherp blijven! Toch trekt de markt echt wel aan en hebben wij een aantal mooie projecten binnengehaald.
Heerlijk ook om nieuwe stagiaires aan het werk te zien! Vol enthousiasme combineren zij leren met werken om er het beste uit te halen!

Profielkeuze....voor sommige een beladen woord. Maandagavond met een 50-tal ouders de derde klas leerlingen van het Leonardo College geprobeerd meer te vertellen over ons beroep met als doel te helpen om een juiste profielkeuze maken. Opvallend om te zien en horen hoe weinig leerlingen weten wat ze later willen, wat op zich niet zo gek is......het is en blijft een fikse stap in de toekomst!

Deze week 2 leuke evenementen waar we zin in hebben om de productie uit te voeren: op 10/2 www.verkenning.com waar men met elkaar innovatie en vernieuwing bespreekt en op 11/2 www.LSF.nl waar de sportprijzen van 2010 worden uitgereikt!

Kortom.....een enerverende week!

Trudy