vrijdag 15 mei 2020

Events & Congressen digitaal via ons platform!


In no time is in onze branche gereageerd op de Corona situatie, alles digitaal totdat we weer met meer mensen bij elkaar mogen komen! Samen met een partner die al jaren een platform heeft voor internationale congressen heeft, hebben wij de afgelopen week veel demo’s gegeven over de vele mogelijkheden voor de diverse doelgroepen. Mag ik je even meenemen?

# Introweken Universiteiten: wie kent ze niet? Duizenden nieuwe studenten bestieren de stad om deze en elkaar te leren kennen. De kroegen, de verenigingen en al het mooie van een studentenstad. Dat kan nu niet en dus hebben wij een digitale oplossing. Alles kan bekeken worden, er zijn live sessies, optredens maar ook Q&A’s en de disputen worden ook bezocht!

# Onderwijsinstellingen: het digitale leren heeft veel moois gebracht in een korte periode. Docenten van het mbo, hbo en Universitair onderwijs gaan elkaar de komende maanden waarschijnlijk nog niet “live” ontmoeten. Via ons platform kan dat wel inclusief die bedankborrel, workshops over nieuwe onderwerpen en optredens.

Maar het platform is ook geschikt voor grote bedrijven die op diverse locaties zitten of de Gemeentesecretaris die graag met iedereen van de organisatie contact houdt. En uiteraard ook voor dat congres wat gewoon door moet gaan ook als we niet naar de locatie kunnen……

Samen met mijn team geven we graag een digitale demo van de diverse mogelijkheden. Stuur een bericht en we plannen snel iets in om jou mee te nemen in deze digitale oplossing!

#staysafe #digitaal #evenementen
Geen opmerkingen:

Een reactie posten