vrijdag 29 november 2019

Tranen met tuiten!


Ik ben niet van de herfst. Niet van de regen en de wind. Het maakt mij ongemakkelijk en onrustig kortom, ik word er gewoon niet blij van. Ik ben ook altijd een beetje huilerig in deze maand en kijk uit naar de maand december....lichtjes, liefde, samen en de rest! 

Vorige week werd ik weer geconfronteerd met dikke tranen. Franck Fielemon deelde een bericht op LinkedIn van de Stichting Ambulance Wens. Een prachtige organisatie die mensen die hun einde naderen hun liefste wens nog in vervulling laten gaan. Deze wens vond plaats in Zwitserland maar ik hoorde over een andere wens die deze stichting had ingewilligd en een meisje van 15 jaar een onvergetelijke avond had bezorgd bij de pyjama party van Chantal Janzen, daar krijg je toch dikke tranen van?

Dit zijn belangrijke dingen in het leven. Niet wat ik maandagavond in het late nieuws hoorde. Een hond die een medaille krijgt van Trump en Marco Kroon die veel te veel aandacht krijgt, te veel geld kost en een veel te grote mond heeft. Daar krijg ik ook tranen van maar compleet anders dan die ik al een tijdje laat rollen.

En wil je nog even verder mijmeren en ook een traantje wegpinken? Luister dan naar Diggy Dex. Een liedje die AartJan Verdoold speciaal voor zijn zakelijk afscheid had uitgekozen: https://youtu.be/a2pxMMq_03E

Of het filmpje van Huig van Duijn tijdens de de Rabowensenfonds avond die wij mochten produceren. Huig is conciërge van het jaar geworden en als je hier naar kijkt dan begrijp je onmiddellijk waarom. En tijdens het kijken vroeg ik mij ook direct af hoe de jongens en meiden geholpen gaan worden als Huig met pensioen gaat: https://youtu.be/RRB-KQsewmI

Maar alles vervaagd door het bericht vanmorgen. Ons clublid Susan van der Schoot van de Business Club Alphen is er niet meer. Only 60, een op en top lady, humoristisch én kritisch, hard werkend en genietend van het leven. Zo snel en zo onwerkelijk. Hier wil ik weer mijn tranen voor laten vloeien....lang en intens.Geen opmerkingen:

Een reactie posten