donderdag 25 april 2013

Dag Bea!

Toen Beatrix de troon overnam waren er rellen in Amsterdam, dat is iedereen bekend. Ik heb geen idee of ik de troonswisseling heb gevolgd op de televisie, weet ook niet of er überhaupt feest gevierd werd, al helemaal niet of er zoveel activiteiten waren zoals nu.

Koningslied, Koningsspelen, Koningstrein, Koningsdiner, Koningsconcert, Koningsspecials, KoningsKoefnoen........Konings, ach vul zelf maar aan.
Hartstikke leuk, het geeft reuring, een economische boost en vooral veel positiviteit wat heerlijk is in deze tijden! En of we nu allemaal vallen over de tekst van het Koningslied en er spontaan nog 10 maken...who cares!

In Leiden hebben we net een paar hectische dagen achter de rug door een dreiging van een 18-jarige gek vanuit Costa Rica. Veel onrust, angst en kosten; we zijn liever op een andere manier trendingtopic. Nu maken we ons op voor een aantal dagen feest. Morgen horen ondernemers aan de Nieuwe Rijn of andere collega ondernemers hun plannen niet langer dwarsbomen en wij gezellig op een groot scherm kunnen zien hoe Willem & Máxima hun nieuwe job aanvaarden.

Laten alle gekken zich gedeisd houden, inbrekers hun tengels niet uitsteken en laat iedereen lekker genieten!

Oranje boven!

1 opmerking: