zaterdag 17 november 2012

Vooruitkijken!

Afgelopen week een prachtige opdracht vervuld bij Philips in Eindhoven. Tijdens een groot Innovation Experience Event om de klanten, pers, stakeholders en medewerkers van de Benelux te vertellen over alle nieuwe ontwikkelingen en eerlijk is eerlijk.....wat een prachtige nieuwe producten zijn er!
Samen met Juliette, Rolf en Paul heb ik 4 dagen als host opgetreden en de gasten samen met de specialisten van Philips alles mogen vertellen en laten zien. Moe en voldaan teruggekeerd naar Leiden......

Op kantoor was het druk geweest. Voor Leiden City Events zijn er allemaal nieuwe arrangementen gemaakt die op de markt zijn gezet en bij KWIK hebben Iris en haar meiden het super druk gehad.

Even meekijken in de keuken?
De IJsbaan Leiden gaat door en wij verzorgen de productie, een verzoek om mee te doen met een mooie pitch voor een Gemeente, een verzoek om een voorstel te maken voor een energiebedrijf, een aantal ideeën uitwerken voor Mooi Noord, de Symantec Tour gaat de 3e week in, 2 abonnement klanten met opdrachten en een verzoek van Achmea Groot Zakelijk om eens te komen praten!

Kunt u zich voorstellen dat wij blij en met een positief gevoel het weekend in zijn gegaan?

Happy weekend allen!

TrudyGeen opmerkingen:

Een reactie posten