zondag 15 januari 2012

Negatieve berichtgeving werkt tegen......

Na alle festiviteiten van december, de nieuwjaarsrecepties, de verjaardag van zoonlief die 18 is geworden en het afscheid van 2 kanjers van stagiaires, is alles weer gewoon begonnen.

Net als zoveel andere ondernemers kijk je wat er in de pijplijn zit maar ook waar de kansen nog liggen om business binnen te halen!
Op korte termijn gaan we aan de slag voor LSF Sportverkiezingen, Villa HBK, ZZPower editie 2.0, een evenement voor ROC Leiden & Davinci en het lustrum van het LUMC.
Bij de verschillende producties zien wij dat er een co-productie ontstaat. Medewerkers van de organisaties werken mee om het evenement tot een succes te maken, wij hebben een coördinerende rol en zijn vaak de producent en de regisseur.

De pijplijn is nog niet helemaal gevuld en toen ik van de week het nieuws zag zakte zelfs mij als mega optimist de moed in de schoenen. Wat een negatieve berichtgeving en wat onmiddellijk invloed heeft op het koopgedrag van consumenten en bedrijven. Kunnen we nu svp eens proberen om de feiten niet alleen maar negatief te brengen, is mijn inziens ook niet nodig! 
  
Leuk om te melden overigens dat voor een project voor een goed doel, wat ik samen met oa. Thijs Hemmes en Wim de Leeuw organiseer, het bedrijfsleven heel snel positief reageert en toezegt. In 1,5 week hebben we 30 tafels verkocht voor de Slag om Leiden waar de volledige opbrengst beschikbaar gesteld wordt voor Hospice Issoria in Leiden. Er is inmiddels een reservelijst gemaakt.......het kan dus wel!

Fijne zondag & goede zaken!

Trudy 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten