maandag 1 november 2010

Madrid, final dag....

Heerlijk een weekend in Madrid geweest met mijn vriendinnen. Het bekende recept werd geserveerd; lekker eten en drinken, veel lachen, veel ondernemen en bezien en vooral veel bijkletsen. Al jaren is het laatste weekend van oktober van ons en wordt in ditzelfde weekend bedacht waar wij volgend jaar naar toe gaan....er werd heel voorzichtig Moscow geopperd, ben benieuwd!

Aanrader voor stedentrip fans; wij huren altijd een stadsappartement. Midden in een centrum, alle gemakken en met een groep van 5 gezelliger dan een hotel! http://www.friendlyrentals.com/

Werk thuislaten....
2 van ons zijn ondernemers en hebben dus Social Media, internet, email, en links met home hoog op het lijstje staan. 2 van ons zijn anti al dat getwitter en gedoe en dus moesten we even de balans vinden om de business door te laten gaan en toch niet de hele dag met de Iphones op zak te lopen. En dat is gelukt; 's morgens vroeg gaan de ondernemers aan de bak met de laptop op schoot en de andere dames kunnen rustig ontwaken.

Plannen voor de komende week.....
Ook al pik ik een dagje extra deze week; de agenda staat gewoon bomvol de komende dagen. Overleg met de accountant, teamoverleg ivm de business cases, belangrijk meeting ZZPower event, meetings, events en nog een paar leuke dingen!

Maak er een mooie week van!

Trudy

PS: Nog geen gastblogger gereageerd, ik hoef toch niemand aan te wijzen?

1 opmerking:

  1. Moeilijk he om niet even je mail te checken of snel op twitter te loeren.
    Had in mijn vakantie geen internet en zat dus om de dag ergens op een terras (waar ontvangst was) met mijn laptiop even de post te checken en de Leidse sites na te kijken.

    BeantwoordenVerwijderen