woensdag 15 april 2020

Crea Bea it is!

Crea Bea it is!

We zijn 4 weken onderweg. Iedereen moest wennen aan de nieuwe situatie maar we hebben wel een beetje onze draai gevonden. Maar echt wennen doet het echt nooit; niet met elkaar live brainstormen, geen festivals mogen organiseren, niet verder kunnen plannen dan tot de volgende maatregelen bekend gemaakt worden en die enorme onzekerheid in onze (en met ons velen) branche wat de toekomst gaat brengen.

We volgen webinars, we brainstormen digitaal over nieuwe kansen, we hebben zelfs een serieuze opdracht. We brengen leuke GIN pakketten rond, we challengen elkaar om ideeën te bedenken voor mensen die teams aansturen.

Onze tip aan alle ondernemers en teams: denk ook alvast na over 'hierna'. Omschrijf mogelijke scenario's en speel hierop in, maar kijk daarnaast ook naar de behoeften van jouw team. Heeft jouw team super hard gewerkt in deze lastige periode? Dan is het wellicht juist tijd voor een extraatje in de vorm van een teamuitje, straks fysiek als dat mag of al eerder digitaal. Of heeft jouw team juist veel bijgeleerd? Dan is het wellicht een idee om een digitale dag te organiseren om al deze kennis uit te wisselen!

Neem contact met ons op; wij hebben een aantal leuke ideeën uitgewerkt die jou zeker weer verder kunnen helpen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten