zaterdag 27 augustus 2011

Is de zomer 2011 voorbij?

Normaliter ben ik geen zeur en zie ik het glas altijd halfvol maar eerlijk gezegd ben ik nu wel klaar met dit weer....Het regent en dondert nu al dagen, mijn meiden komen als verzopen katten aan op kantoor, festivals vallen letterlijk in het water en wij mensen missen een enorme vitamine shot......

Nog geen 2 weken terug van vakantie en al voor 300% er inzitten! Feedback vanuit team was dat het leek alsof er minder een zomerdip was dan andere jaren. Misschien meer spreiding? Je vraagt je dan ook serieus af hoelang de traditionele bouwvak nog in stand gehouden wordt, is niet meer van deze tijd.

Door keihard te werken hebben we een beter 1e half jaar gedraaid dan verwacht en daar ben ik zeer trots op! Inmiddels een paar mooie opdrachtgevers binnen gehaald en ziet de salespipeline er niet slecht uit!

Eerst nu het seminar Kat in de Zak of Gouden Toekomst op 8 september met de bijzondere inspirerende spreker Hennie van der Most, u kent hem van tv! In opdracht van TeekensKarstens, Baker Tilly Berk en en Rabobank hebben we dit georganiseerd. Op een informele manier willen zij bedrijven laten zien wat er allemaal komt kijken bij bedrijfsovername / overdacht. En...er zijn nog plaatsen vrij dus laat weten als u wilt komen!

En vlak daarna de opening van BioPartner met oa minister Maxime Verhagen, leuk!

Witte wijn vervangen door rode wijn, de kaarsjes branden weer en we gaan genieten van een mooie herfst en winter!

Trudy