woensdag 8 december 2010

Pieten zijn de baas!

Zo, Sint is weg, kids weer op tijd naar bed, gedichtenstress voorbij (mijn grootste vriend is het rijmwoordenboek geworden!!) en we kunnen in alle openheid de kerstversiering te voorschijn halen!

Sinds een aantal jaren hebben we bij Kwik Events 2 Pieten die rond 5 december een aantal klanten bezoek en verblijden met een gedicht op maat. Iedere keer weer zijn wij verbaasd (en blij) dat Pieten iets magisch blijken te hebben. Toegangspoorten van de bewaking vliegen open, volwassen mannen laten hun pen vallen, de dames worden wat verlegen en de Pieten kunnen hun boodschap in alle rust verkondigen!
Leuk om ook dit jaar weer te zien dat het gewaardeerd wordt!

Mooie opdracht binnen gehaald voor een Ministerie. Om meer aandacht te geven aan Voedselverspilling (meer het voorkomen ervan) gaan wij een bijzonder evenement organiseren.Wist u dat wij 4 miljard euro weggooien aan eten? Sinds ik in gesprek ben moet ik 3x slikken voordat ik iets weggooi wat zogenaamd buiten de datum van de sticker is. In Engeland doen ze dat anders, daar staat op de sticker wanneer je het echt niet meer kunt eten en dat scheelt echt heel veel! Goed voorbeeld!

De rest van deze week een gekke volle agenda......veel afspraken over evenementen in 2011 maar daarnaast nog steeds druk bezig met onze interne veranderingen. We gaan immers onze naam veranderen en meer producten aanbieden en eerlijk gezegd komt die deadline wel heel dichtbij nu! Besloten dat we de dingen goed willen doen dus als het na 1/1 moet worden is dat niet anders. Ik wil mij niet laten leiden door de drukte van de dag!

Enfin, aan het werk, nog 10 dagen en dan lekker een weekje weg!

Trudy