zaterdag 7 september 2013

Uitgeven...maar dan wel in Nederland!

Beste meneer Rutte, beste Mark,

Onlangs heb je ons gevraagd om meer geld uit te geven om de economie te stimuleren. Ik ben het daar helemaal mee eens, zowel particulieren als bedrijven. Geld moet rollen en daarmee zorgen we dat ondernemers het hoofd boven water blijven houden.

Maar Mark, het verbaast mij enorm dat van de week bekend werd dat de t-shirts van de Koningsspelen van een vriendje van Krajicek komen vanuit het Verre Oosten en dat het boek over de dromen van Nederlanders voor de Koning notabene in Duitsland is gedrukt vanwege de kosten!

Ik ben even de weg kwijt, kun jij zorgen dat wat jij ons adviseert ook wordt uitgevoerd?

Dank!



zondag 1 september 2013

September, do you remember.......



Lang geleden een hit van Earth Wind and Fire, wie kent het niet en sterker, zo tijdloos dat ook de jeugd van nu het nummer weer meezingt, heerlijk!

De vakanties zijn nu echt voorbij, de open zwembaden gaan dicht, de avonden worden korter en Leiden gaat zich opmaken voor de viering van 3 October. Businesswise is het ook goed. De agenda word weer voller met afspraken, de evenementen komen dichterbij en de klanten gaan stiekem weer denken aan relatiemarketing activiteiten.

Bij KWIK gaan we een drukke tijd tegemoet. 4 relatie events voor Symantec, deze keer in de stadions van Ajax, Feijenoord, PSV en Twente dus geen gebrek aan belangstelling bij de technische mannen van de business. Het lustrum van de Faculteit Sociale Wetenschappen wordt groots gevierd, we verwachten 1000 gasten die hier een feest van maken en we hebben diverse leuke acties op stapel staan voor oa HBK en de Rozenhof.
En meer KWIK scans maken, meer leuke acties bedenken en knallen met het team!

Nog een nieuwtje....de eerste KWIK baby komt eraan, rond 1 maart levert Iris een nieuwe topper af! Zou het ook direct een KWIK fan worden?