woensdag 1 december 2010

Verandering & Business as Usual

In evenementenland zijn dit de drukste weken van het jaar. Eindejaars feesten, personeelsmeetings, relatiedagen, iedereen heeft wel een reden om even lief tegen elkaar te zijn! Gelukkig zien we een beetje herstel van de economie. Er wordt voorzichtig weer "gefeest", wel op een verantwoorde manier maar daar is wat ons betreft niets mis mee.

Deze week hebben wij 3 evementen voor opdrachtgevers, een eigen Bizz ontbijt voor Doe een Wens bij ons op kantoor (mijn team is echt niet blij met mij.....donderdag 07.00 uur fris en fruitig paraat) én veel afspraken voor (mogelijke) opdrachten in het nieuwe jaar.

Maar.....we zijn ook bezig met allerlei nieuwe ontwikkelingen.
Misschien heeft u de aankondigingen al gezien, binnenkort gaat er veel veranderen bij ons. Een andere naam, een paar nieuwe producten en uitbreiding van het aanbod bij Leiden City Events http://www.leidencityevents.nl/.
Ik realiseer mij dat dit alles bijelkaar echt veel is én veel vraagt van mijn team. Ben trots op Mary, Emilie, Lizette en de stagiaires Rianne en Candice wat wij met elkaar allemaal op de kaart zetten én nog eens bedenken voor de nieuwe opzet van de organisatie!

Snel weer meer!

Trudy Kwik