vrijdag 10 september 2010

Time flies..........

Waarom heeft een week maar 5 dagen of een dag 24 uur.....
Vreselijk veel gebeurd en gedaan deze week maar ik heb toch het gevoel dat er nog teveel is blijven liggen, hebben meer mensen daar last van?

Gisteren een prima vergadering gehad met de werkgroep die een ZZP evenement aan het organiseren is. De werktitel is ZZPower en wordt gehouden op 28 januari 2011. Vandaag horen we of de locatie die wij bedacht hebben ook beschikbaar is!

Zo direct eerst naar de fysio voor een Dry Needling behandeling, super resultaten door deze methode, een nek die soepel werkt!
Daarna Eem en Steef uitzwaaien die met de Oldtimer MG de jaarlijkse rally gaan rijden van de Clercq. Vorig jaar hebben Mary en ik dit gedaan maar wij konden de navigatie niet zo goed bijhouden.
Ik ga allerlei afspraken doen en zorg dat ik hen bij de borrel op de Rijndijk naar binnen loods!

Fijn weekend!

Trudy

dinsdag 7 september 2010

Busy Tuesday.....

Net op tijd gezien dat er de langste file ooit vandaag stond dus Bart Jan gebeld van de Feel Good Company dat een ritje naar Uithoorn niet de meest effectieve ging worden. Gelukkig konden we snel schakelen en komen we volgende week bijelkaar. Dat gaf mij tijd en ruimte om te werken aan het stapeltje en hoe je het went of keert, een kleinere stapel to do geeft meer energie!

Daarna allemaal gesprekken: Leiden Winterfair in kaart gebracht wat er allemaal nog gedaan moet worden, kennis gemaakt met Ruud Jansen en Lex Knobben....mooie spiegel ingezien en einde dag met Saskia Trimbos overleg gehad over diverse onderwerpen!

Manlief kwam thuis van vliegvissen, zoonlief is grieperig en heeeeel zielig (nu al een echte man) en hoor veel boe en bah's van de mannen die naar de wedstrijd van Nederland zitten te kijken!

Nu presentatie voorbereiden en even kijken wat ik kan verwachten bij de workshop van Swis dus.....werkdag is nog niet ten einde maar dat geeft niets!

Trudy

maandag 6 september 2010

Kwik Events: Bewogen maandag......

Kwik Events: Bewogen maandag......: "1. Ab Klink uit de kamer....weken van onderhandelingen zijn weg, heb het idee dat we weer op een nulpunt staan en we hebben gewoon een land ..."

Bewogen maandag......

1. Ab Klink uit de kamer....weken van onderhandelingen zijn weg, heb het idee dat we weer op een nulpunt staan en we hebben gewoon een land te regeren, schandalig!

2. Intake gesprek met een potentiele opdrachtgever gehad. Weliswaar over een mogelijk project in november 2011 maar nu al energie! (en wat een mooie locatie om te brainstormen).

3. Brainstorm document door Emilie uitgewerkt; grappig om dan te zien hoe simpel het is om een aantal dingen te veranderen!

4. Nieuwe stagiares begonnen. Altijd weer wat onrustig, iedereen moet zijn weg weer even vinden

5. Pauw & Witteman weer terug....lekker vertrouwd en prettig om de dag mee te sluiten! Wel alleen maar mannen aan de tafel. Was vanavond ook bij de vergadering in Leiden (Focus op Feesten), waar zijn de dames die ook mee willen / kunnen praten?

Op naar een drukke dinsdag!

Trudy

zondag 5 september 2010

Nieuwe week....nieuwe uitdagingen!!!!

Had beloofd met mijzelf te brainstormen en dat heb ik gedaan.....ook gebrainstormd met Emilie, Ruud en eea voorgelegd aan zuslief Marja tijdens ons weekend in Friesland. Veel feedback gekregen, weer dingen om over na te denken maar overall wel een richting gekozen waar ik een goed gevoel bij heb!
De komende week uitwerken, sparren, sparren en nog eens sparren en dan kijken hoe we het kunnen implementeren! Vaag....ja, klopt, misschien niet helemaal van mij gewend maar ik beloof plechtig dat er later meer duidelijkheid komt!

Kreeg ook feedback dat ik geen juiste URL had ingevuld.....ook nu aangepast dus wellicht kunnen de volgers nu wel erbij!

Op naar een week met een volle agenda en spannende zaken!

Trui