vrijdag 8 oktober 2010

Week met lachen en huilen........

Lol en Verdriet liggen vlak bijelkaar.......binnen een paar dagen heb ik van alles meegemaakt waar de emoties flink gehusseld zijn.

Op de dag van de start van de Viering van Leidens Ontzet kwam het bericht dat Joost Bekkering overleden was aan een hartstilstand, 46 jaar jong. Een levensgenieter pur sang, samen met Anja en Anouk en veel vrienden werd van iedere dag een feest gemaakt. Morgen nemen we afscheid van hem......ik zal hem nooit vergeten en met een glimlach aan hem terugdenken!

Het feest der feesten was iets anders dan anders voor mij persoonlijk maar de stad stond bol van allemaal mooie en leuke dingen waar duizenden mensen van genoten hebben! Op naar het Lustrum in 2011.

Als toefje op de taart ben ik dinsdag afgereisd naar Izmir samen met de sponsoren en supporters van ZZ Leiden om de 2e wedstrijd in Europa mee te maken. Erg erg indrukwekkend: 3500 Turkse enthousiastelingen en 35 Leidse powersupporters. Een heuse heksenketel, het team hield goed vast maar de winst was voor Pinar. En wij...wij hebben ontzettend veel lol gehad, wat een leuke business club om mee op reis te zijn, count me in next time!

Gisteren opgeschrikt door de dood van Antonie Kamerling. Hoe eenzaam kan een aan de buitenkant gelukkig mens zijn. Het heeft mij zeer geraakt.

Straks weekend.....rugby, koken, lieve vrienden op bezoek en 1e concert Jazz on Sunday!

Fijn weekend allemaal!

Trudy