zondag 30 december 2012

Mijn mooie momenten!

Ik zie allemaal mooie verhalen op een site mijnmoment dus bedacht dat ik eens rustig terug moest kijken naar mijn momenten van 2012!

Zakelijk is het een achtbaan geweest. De markt verandert constant en niet alleen door de economische veranderingen. Er komen steeds meer studenten van opleidingen Evenementen, klanten zijn voorzichtiger geworden en als ze iets doen dan is het op korte termijn. We hebben een ons logo vernieuwd en gelanceerd met een magazine, we hebben een tariefkaart geïntroduceerd, we hebben onze focus niet meer alleen op evenementen maar ook op relatiemarketing en we hebben prachtige producties gedaan voor oa ROC Leiden, Symantec, HBK, Achmea, LUMC, Leiden Culinair, Mentor en veel andere waardevolle opdrachtgevers.....dank!
Samen met Iris, ons team en de stagiaires hebben we er een mooi jaar van gemaakt en kijken vol verwachting naar 2013.
Er staan al een paar mooie opdrachten en zijn met een paar leuke plannen bezig...kortom, die Kwikkies komen er wel maar het blijft spannend!

Privé proberen we zoveel mogelijk te genieten. Freek werd 18, mama 80 en moi 50 en dat hebben we allemaal goed gevierd. Dat wat je kunt vieren moet je vieren is ons motto dus dat hebben we gedaan en blijven we ook doen! Met Ruud en Freek een week New York ontdekt, ons stekkie in Friesland zoveel als mogelijk bezocht, uitjes met vrienden & vriendinnen, samen zijn met onze families, er zijn ons mensen ontvallen maar er zijn ook mooie babies bijgekomen! Kortom, wij kijken terug op een goed 2012!

Moet ik het dan niet over de economie, de crisis en alles hebben? NEEN...genoeg over gesproken, vooruit kijken, accepteren dat het is zoals het is en weer gaan bouwen, kortom positief denken!

Ik wens iedereen een knallend goed afscheid van 2012 en een TOP 2013 met succes, plezier, liefde, warmte, lol en....datgene wat een ieder zichzelf wenst!

Trudy