zaterdag 15 januari 2011

Trudy Kwik's Blog: Stormachtige start 2011

Trudy Kwik's Blog: Stormachtige start 2011: "Voor mijn gevoel heb ik alles wat zou kunnen gebeuren dit jaar al in de eerste 2 weken gehad. Ik zal niemand vermoeien met de details maar h..."

Stormachtige start 2011

Voor mijn gevoel heb ik alles wat zou kunnen gebeuren dit jaar al in de eerste 2 weken gehad. Ik zal niemand vermoeien met de details maar het varieert van gekheid binnen het bedrijf, vertrekkende stagiaires en nieuwkomers op hetzelfde moment, verdriet om gezondheid van hele lieve mensen om mij heen, een stevige puberende zoon, een knieoperatie van manlief en nog een heleboel kleine dingen......
Ik zeg, ik heb mijn portie binnen en wil nu graag gewoon aan alles gaan bouwen wat ik in 2010 had voorgenomen en laat ik dit dan met jullie delen, dan is dat maar helder en als ik dreig mij er niet aan te houden, geef een seintje!

  • Niet overal JA opzeggen, zowel zakelijk als privé (alles is leuk maar is het zinvol, levert het iets op en kan iemand er iets mee)
  • Nadenken voordat ik iets roep (hart op de tong dragen kan bedreigend zijn voor een ander, vermoeiend voor mijzelf)
  • Doorgaan met positief blijven denken (glas half leeg geeft verkeerde of geen energie)
  • Balans krijgen en houden in zakelijk / privé (social media, email op je telefoon en weet ik wat allemaal kan dreigt een 24 uurs werkdag te worden als je niet oppast)
  • Iedere week trouw naar schilderles gaan (alleen ik vind geloof ik mooi wat ik produceer maar het geeft mij toch een kick!)
  • Mensen die negatief zijn lekker in hun sop gaar laten koken!
En voor de komende weken staan er zakelijk leuke dingen op de planning: Leidse Jazzweek (http://www.leidsejazzweek.nl/), ZZPower (http://www.zzpowerevent.nl/), Leidse Sportprijzen (http://www.lsf.nl/), helpen de Rugby Academy meer uit te bouwen (http://www.rugby-academy.nl/) en privé vooral veel genieten van en met elkaar!

Beetje laat, maar alsnog voor een ieder.....een TOP 2011!

Trudy