vrijdag 20 december 2019

Bye 2019, Hello 2020!


Time flies zeggen ze als je plezier hebt, en dat is waar!

Zakelijk hebben we heel veel ups gehad maar ook een paar downs. Dat kan als je onderneemt. Het is niet leuk, leerzaam en het geeft mij persoonlijk weer een enorme drive om door te gaan. Zo hebben we dit jaar 2 GIN Festivals georganiseerd maar dat worden er in 2020 minimaal 7 en is er ook een component RUM aan toegevoegd. Tickets zijn overigens al te bestellen!

Met het Rrrollend team én bezoekers én een aantal foodtruckers hebben we geëvalueerd en zijn tot de conclusie gekomen dat we het concept gaan wijzigen. Alles wordt nu uitgewerkt maar ik mag wel verklappen dat er een ander soort vermaak op het evenement komt dan dat jullie van ons gewend zijn dus blijf ons volgen, dan zie je vanzelf wat!

Privé was het een roerig jaar. Veel leuke dingen met familie van onschatbare waarde en met lieve vrienden en vriendinnen. Genoten in ons mooie Fryslan maar ook de verhuizing van mama naar kleinschalig wonen. Voor haar én voor ons ingrijpend maar heel fijn om nu na 2 maanden te zien dat zij haar draai helemaal gevonden heeft, leuke nieuwe vriendinnen erbij heeft én geweldige verzorgers. En dat is voor ons weer heel fijn en weten we dat we met elkaar een goede beslissing hebben genomen!

En nu is het bijna 2020, en heel eerlijk, ik vind het best spannend. Veel beroepsgroepen zijn ontevreden, de klimaatstrijders winnen de ene na de andere rechtszaak maar kunnen we het wel allemaal aan? De boeven in ons land maken ons allemaal bang, de jongeren kunnen nauwelijks aan een huis komen. De kids worden van school naar huis gestuurd en we gaan straks 80 rijden op de snelweg. De bewoners in steden jagen evenementen uit de stad maar weigeren gelijktijdig om de auto buiten de stad te houden.....

Wat het ook gaat brengen blijf een beetje lief voor én met elkaar, samen komen we er wel uit toch?

Ik ga de komende 2 weken een beetje ‘uit’, niet helemaal hoor maar dat hoeft ook niet!
3 januari meld ik mij weer met de volgende blog, voor nu:

Geniet van al het mooie de komende dagen en start blij met een fantastisch 2020!

Liefs, Trui