zaterdag 7 december 2019

Love my job!


Een evenement organiseren is leuk! Of het nu gaat om de productie voor de Rabobank, 4 avonden heel veel blije mensen zien, of de uitreiking van de Sportprijzen 2019 binnenkort voor de Gemeente Leiden en de LSF.
Of een Rrrollend Festival waar mensen heerlijk genieten van een hapje en drankje (en straks zelfs nog veel meer) of de GIN & RUM festivals die we in 2020 in Nederland gaan organiseren.

Ik kom ook regelmatig bij mensen in hun bedrijf. Geweldig om te zien met hoeveel passie en enthousiasme je dan rondgeleid wordt en hoe trots iedereen is waar men voor werkt. Zo was ik bij Fort de Batterijen in Nieuwegein, een creatief team met grootse plannen en mocht ik een kijkje je nemen achter de schermen van het vernieuwde Snowworld. Als je op zoek bent naar écht een unieke locatie voor 20 personen om te brainstormen, vergaderen of met welke reden dan ook, die heb ik dan voor je gevonden!

Organiseren is meer dan het geven van een feestje. We lopen echt niet iedere dag rond met een oortje in en een draaiboek in onze armen op een productie. Aan de tekentafel, achter een bureau samen met ons team werken we dagelijks om al die evenementen uiteindelijk te produceren. En dat is het allerleukst!

Fijn weekend!