donderdag 13 september 2012

Knap staaltje!


Onderstaand bericht heb ik op 13 september geschreven. Ok, toegegeven, 15 oktober was misschien wat ambitieus maar ik heb toch bewondering en vertrouwen hoe snel het nieuwe kabinet aan het werk gaat en hoe 2 tegenpolen als de VVD en PvdA er samen uit zijn gekomen!

Tuurlijk is er aan beide kanten water bij de wijn gedaan, zijn er beloftes gebroken en zullen wij er allemaal wat van gaan merken maar het is toch knap om te zien hoe 2 jonge kerels zeer voortvarend een nieuw akkoord hebben bereikt en een nieuw team hebben geformeerd.

Veel stuurlui staan alweer aan de wal, ik wens Mark & Diederik veel succes en reken op hen!

Trudy

Beste Mark & Diederik,

Van harte gefeliciteerd met jullie overwinning! Het was een bijzondere strijd met interessante peilingen en een nog verrassendere uitslag.

En nu, mag ik jullie please vragen om het gezonde verstand te gebruiken, de verantwoording te nemen en de woorden om te zetten in daden? Geen maandenlang overleg, geen geruzie in achteraf kamers, geen kiezersbedrog? Gewoon zo snel mogelijk een coalitie formeren, installeren en aan de slag. Er is te lang niets gedaan in een tijd dat wij dat allemaal niet kunnen gebruiken en begrijpen. Er is veel geld uitgegeven aan deze extra verkiezingsperiode, MKB heeft het zwaar, zorg vraagt om aandacht, werkgelegenheid staat onder druk, kortom werk aan de winkel.

Namens velen, ik reken op jullie, uiterlijk 15 oktober een kabinet, lukt dat?

Succes!

Trudy Kwik
Leiden