dinsdag 25 december 2012

Beetje achteruit....vol vooruit!

Kerstmis 2012....altijd even de tijd nemen om een klein beetje achteruit maar vooral vooruit te kijken!
Samen met mijn gezin, mijn mama en lieve vrienden zijn we deze dagen bijelkaar. Geen deftige opzit  kerstdiners, gewoon heerlijk samen koken, spelletjes spelen, kletsen en genieten!

2012 alweer bijna voorbij! Veel gebeurd zowel zakelijk als privé! Zoonlief Freek wordt met de dag een volwassen kerel met alles wat daarbij hoort :), afscheid moeten nemen van lieve mensen, genoten van ons stekkie in Friesland (ons vluchtoord :)) en vooral geprobeerd te genieten van het leven......vier wat je kunt vieren is steeds meer het motto!

Zakelijk was best heftig: alle zeilen bijzetten in deze tijden maar prachtige producties samen met mijn team afgeleverd, ik schrijf daar regelmatig over. We laten ons niet op de kop zitten en proberen door anders en creatief te ondernemen steeds weer aan slag te blijven!

Wat gaat 2013 ons brengen? Manlief gaat een nieuwe uitdaging aan als vestigingsmanager van Loxam in Leiden, Freek geniet verder van het leven (en school:)) en ik hoop in goede gezondheid door te kunnen blijven gaan. Zakelijk hebben we een paar prachtige opdrachten in het verschiet en zullen Iris en ik, samen met ons team, weer zoveel mogelijk van ons laten horen!

Ik wens een ieder alle goeds, warmte, gezelligheid en vooral veel energie om er een prachtig kerstfeest en TOP 2013 van te maken!

Trudy